Erotický horoskop – Váhy (23. 09. – 23. 10.)

 

Erotický horoskop pre mužov Váhy

Romantický zvodca. To je muž v znamení váh. Miluje byť zamilovaný. A pokiaľ do toho spadne, tak naplno. Svoju vyvolenú zahŕňa pozornosťami a romantikou na každom kroku. Večera pri sviečkach, zmyselné masáže a vonné oleje.

Pre váhy normálne. Ich romantizmus a intelekt sú okúzľujúce. Hlavne pre niektoré ženy. Až potom samy nevedia, či vytiahnuť putá alebo zmyselnejšiu bielizeň. Pozor ale na váhy. Klamú telom a môžu mať sklon k promiskuite.

erotický horoskop váhy

Váhy sú na sex pripravené kdekoľvek a kedykoľvek. Nezáleží, ak sa niekto pozerá. 

 

Čo v posteli čakať od muža Váh?

Po fyzickej stránke väčšina váh nepatrí medzi atlétov. Sú skôr intelektuálne orientovaní. Aj napriek tomu majú v posteli neuveriteľnú výdrž. Tým patom to je väčšinou partnerka, ktorá odpadne uspokojená ako prvá.

Muž v znamení váh ma rád rovnováhu. Preto mu nevadí rola dominantná ani submisívna. Je na tomto poli univerzálom. Má bujnú fantáziu a intuíciu. Vždy vie, čo robiť, aby bolo partnerke dobre. A to dokonca ešte vo chvíli, keď je oblečená.

Jeho predohra býva dlhá a hravá. Rád sie tieto chvíle vychutnáva a dokáže sa o ženu starať rukami aj jazykom. Vo chvíli, keď je spokojná partnerka, je spokojný aj on. Jeho hravosť je bezhraničná, a tak uvíta sex s viacerými ľuďmi.

Váha má niekedy tendenciu viesť niekoľko románikov súčasne. Miluje sledovať šou. Či už pozoruje niekoho pri sexe, alebo seba samého. Zrkadlá alebo skryté kamery sú presne jeho štýl.  Rovnako, ako maľby na telo alebo body shot.

TIP: Aj Váhy potrebujú pevnú erekciu. Ak vám hviezdy nepriali a potrebujete okamžitú podporu, jednoznačne odporúčame našu „star“ – české tablety Proerecta s bylinný zložením.

Tribulus a Maca rozširujú cievy a vháňajú do penisu viac krvi. Erekcia je tak pevná a trvácna. Kliknite na podrobnú recenziu.

Proerecta

Kliknite na tlačidlo a pozrite sa na všetky účinky priamo na stránke. Prípadnú objednávku dostanete diskrétne do 48 hodín.

 

Čo v posteli očakáva muž Váhy?

Rozhodne nie ženu, čo tlačí príliš na pílu. Nemiluje príliš tvrdé a priamočiare konanie. Rovnako, ako rozkazy. Naopak, veľmi ocení dotyky na svojom tele. Predovšetkým na zadku a semenníkoch.

V sexe preferuje tiché a pohodlné miesto a dlhú predohru. Tiež je rád informovaný o tom, čo žene robí dobre. To preto, aby túto zručnosť dokonalosť vycvičil. A mohol ďalej objavovať nové výzvy.

Tento muž miluje nové veci. Masáž je tá správna cesta, ako ho dostať do nálady. Jeho libido potom vyštartuje k hviezdam. Žena môže s pokojným svedomím naviazať masážou na intímnejších partiách.

Miluje romanticky naladenú, upravenú a krásne voniacu ženu. Nemá rád nudu. Bystrá žena ho preto bude vždy držať v strehu. Aby nikdy nemal istotu.

 

Čo je ešte dobré vedieť o mužoch Váhach?

Medzi váhami je možné nájsť mnohých gigolov. To preto, že váha je veľmi usilovná vo vybrusovaní svojho milostného umenia. Na rozdiel napríklad od panny berie sex ako výzvu.

Rovnako ich je veľa bisexuálne alebo homosexuálne zameraných. Váhy držia krehkú rovnováhu medzi jedným aj druhým. Sú to ranné vtáčatá, takže sex ráno je preňho tým najlepším variantom, ako začať nový deň.

 

Erotický horoskop pre ženy Váhy

Narodená je pod krídlami Venuše. Táto žena stelesňuje jej krásu a zmyselnosť. Na dotyk hebká, ženská a senzuálna. Jej mäkké pery chutia nezabudnuteľne a sladko. Jej krivky sú také krásne, že každý muž zastaví a zatúži.

A jej vôňa. Tak omamná a sladká, ako chôdza ružovým sadom. Táto žena nie je len hebkosť. Pod krásnym vzhľadom je ukrytá duša zo železa.  Reprezentuje rovnováhu typickú pre váhy. Preto tiež nepadá do vzťahu tak ľahko, ako iné znamenia. Nie je ľahké ju ulapiť.

erotický horoskop ženy Váhy

Ženy Váhy je veľmi náročné uloviť

 

Čo v posteli čakať od žien Váh?

V sekunde dokáže odhadnúť človeka. Jej vnútorná intuícia je v tomto jedinečná. Je veľmi bystrá a diplomatická. Pošle vás do hája takým spôsobom, že sa na tú cestu ešte budete tešiť.

Dokáže svojho partnera podporiť a ešte navýšiť jeho libido. Tak, že si budete pripadať ako kráľ s egom až na mesiaci.

Váha rada vedie. A muž by mal tento fakt fakt prijať. Je univerzálnou milenkou. Občas jej nevadia ani submisívne roly. Keď muž prekoná jej ťažkú dostupnosť, čaká ho jazda po nebeskej dráhe. V momente, keď je táto žena mužovi naplno oddaná, je sex skvelý. Chlap ale musí ustáť prvotné pytačky. Práve takých mužov hľadá.

 

Čo v posteli očakáva žena Váhy?

Hľadá jednoznačne šikovného muža, ktorý vie, čo v posteli robiť. Váha nechce nikoho zaúčať od začiatku. Chce muža schopného uspokojiť jej potreby. A to hneď.

Nehľadá násilný typ. Skôr tichú silu. Takú, kde nie sú potrebné slová. Pretože reči a výhovorky sú len pre slabochov. Váha je náročná milenka. O to viac, pokiaľ chce muža k sebe pripútať navždy.

Sex prežíva na fyzickej i duševnej úrovni.  Ako rozpáliť váhu? Muž by mal venovať pozornosť krku, ušiam a hlavne zadočku. Je to silná erotogénna zóna väčšiny váh. Chytiť ho alebo naň ťapnúť určite zaberá. Nie ale veľmi agresívne. To váhy nerady.

Predohra by mala zahŕňať fyzický aj mentálny stimul. K tomu môže dopomôcť správne prostredie. A vôňa. Rovnako, ako muži – váhy, aj táto žena má rada ranný sex. A rovnako jej nevadí ani rozsvietené svetlo pri milovaní. Bezkonkurenčne najlepšie u váhy funguje erotická masáž.

 

Čo je ešte dobré vedieť o ženách Váhach?

Ženy v znamení barana a váh sú najviac divoké a najnadržanejšie milenky. Muži, čo mali česť spoznať ju v posteli, to môžu určite potvrdiť.

Toto znamenie má okolo seba vždy veľa nápadníkov. Často udržuje vzťahy typu „kamarát s výhodami“. Žena – váha to berie ako bežnú súčasť spoločenského života.

ČÍTAJTE aj ostatné erotické horoskopy a nájdite spriaznenú dušu pre svoje znamenie

3.5/5 - (13 votes)